HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Seholsziget

2010.09.06. 18:36 Holleanyu

A Seholsziget létezik, mégpedig Nőtincsen. Ez a kis falu Váctól nem messze található. A Seholszigetet családosoknak álmodta meg a kitalálója, látszik, hogy minden új, és még kialakulóban van. Ennek ellenére érdemes felkeresni. Van itt lovaglási lehetőség, kisvonatozás, állatsimogató és játszótér, sőt a bátrabban nyaranta indián táborozhatnak is. Lehet még kézműveskedni, és ősmagyarosan mangalica zsírosdeszkázni a büfében.

A csemeték nagyon élvezik, különösen az izgalmas játszóteret, benne a szerintem egyedülálló lengő fonottkosárral, melybe 3-4 ember elfér és hintázhat kedvére. Mivel minden új, a mosdók is kultúráltak, és van pelenkázó is. A büfé kicsit lassú, de az elkészült ételek finomak. Egy pár virsli pl. 400, míg az emlegetett zsíros kenyér 150.- Ft. Kávét viszont inkább vigyünk termoszban, mert egy kis adag 350 pénz.

Nem szóltam még a belépődíjról, ami meglepő és mulatságos. A családi beugró 1800.- Ft., ami látszólag igen kedvező, de ezért csak bemehetünk, megnézhetjük az állatokat és a játszóteret, de amúgy mindenért külön fizetni kell, fejenként 500-at, persze csak azt, amit ki szeretnénk próbálni. De ha utánaszámolunk röpködnek az ezresek.

Összességében mégis 3 pirospont, mert kellemes kiránduló hely.

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr642275727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása