HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Anyu, pisilni kell!

2009.12.03. 12:56 Holleanyu

Lehet nevetséges, hogy még mindig ez a témán lovagolok, de szerintem fontos, és elég izgazlmas helyzet elé tudja állítani a "szükség" a szülőket. Érdemes nehezíteni a dolgot különböző korú gyerekekkel. Az egyiket bevisszük a pelenkázóba, jobb esetben a babakocsi is befér, majd áttoljuk őt a közös mosdóba, hogy a nagyobb gyerek is intézhesse az ügyeit.

Tapasztalatom szerint a legutolsó fülke a nyerő, mert az ajtaját úgy sem tudjuk becsukni. 1. a kocsi nem fér be, 2. a nagyobb gyereknek esetleg segíteni kell, és ennyien már tényleg nem férünk el. Amikor gyermekünk szobatiszta lesz, úgy érezhetjük, hogy végre nem kell hatalmas pelenkacsomagokkal útra kelnünk. De! Leánygyermekünk még nem tud a WC fölé guggolni, és fiúgyermekünk sem éri még fel, hogy kellően célba találjon. Tehát érdemes felszerelkeznünk papírülőkével, esetleg WC fertőtlenítésre készült nedves törlőkendővel, mert csak új ráüli pl. egy plázában... hát.... Ha pedig megpróbáljuk a gyereket az ülőke fölé felemelni, tuti, hogy utána nagytakarítást kell végezzünk, ezért ezt nem javaslom.

Szóval, ha végre a nagyobb is végzett, akkor mi jöhetünk, persze premier plánban, mert az ajtót változatlanul nem tudjuk becsukni. Akik jártak már Kínában, azok előnyben vannak, mivel ott a fülkén sosincs ajtó!:) Ha szégyenérzetünk mégis felülkerekedik, a biztonság kedvéért próbáljuk folyamatosan beszéltetni a kintrekedt gyerekeket, így ellenőrizhetjük, hogy megvannak.

No, de vonjuk le a tanulságot! WC-t a pelenkázóba! Nem tudok jobbat, csak így lesz mindenki elégedett.

Itt jegyezném meg, hogy Siófokon, a parkban lévő nyílvános WC-ben van gyerek WC, ami pont olyan, mint az oviban. Ezt a helyet egy magánszemély üzemelteti, valószínűleg ezért volt képes felismerni az igényeket. Arról nem is beszélve, hogy épp egy forgalmas játszótér mellett van. Itt kapható egyéb higiéniai kellék is, szóval szuper. Neki jár az 5 pirospont.

Holleanyu

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr541571035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BSzilvi 2009.12.03. 15:50:48

Sziasztok!
Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A porontyot a falra felszerelt "tartóba" rakhatod, amíg a dolgodat végzed!
süti beállítások módosítása