HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Belváros

2010.06.14. 18:15 Holleanyu

Nemrég Budáról írtam. Na, most a Belváros került terítékre. A biztos pont a fővárosban, ahova szerintem ne szüljünk gyereket, az a felkapott V. kerület. Tömeg és forgalom, és tömeg, és alternatív fiatalok, és tömeg és sörösdoboz hegyek. Ja, és tömeg. :) Ide már csak a tinédzserkorúakkal költözzünk, de azoknak kifejezetten előnyös lehet a multi-kulti egyveleg. Az Erszébet téren minden talpalatnyi helyen egyetemista korú fiatalok ülnek, fekszenek, tömörülnek, dalolnak, isznak és néznek maguk elé. Világmegváltó gondolatok helyett élvezik a nyarat, ami rendjén is van, de a nem túl nagyméretű park zöldje már nem bírna ki csecsemőkkel ugrándozó szülőket is. De talán nem is lenne ide való... A játszótér, ami a park sarkában található, mintha ugyanezt a szemléletet tükrözné, mivel kicsik által jól kihasználható játék nincs benne, mintha az egész csak dísznek készült volna.

Tovább sétálva esetleg a Váci "strassze" környékén, az éttermek szintén nem a kisgyerekeseket várják, az üzletek kínálata sem feltétlenül a GYES-hez igazodik.

Egy megoldás van, ide csak magunk jöjjünk, vagy várjuk meg, amíg a bébik felnőnek. Ha pedig itt laknánk, költözzünk ki a zöldbe. Megéri!

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr12081407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása