HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Gyermeksziget

2010.06.07. 21:44 Holleanyu

Végre itt a nyár, és nemcsak a naptár szerint. Beindultak a spéci nyári programok a gyerekeknek. Ebben élenjár a T-com Gyermeksziget, melyet egész júniusban, minden hétvégén a Hajógyári-szigeten rendeznek meg. Van itt móka, kacagás, és rengeteg játék, a legtöbb pedig ingyen. Szerintem a legizgalmasabbak a T-Com-os és a Túró Rudis, bár ezek legjöbbje inkább kisiskolásoknak való. Aztán be lehet öltözni hercegnőnek, kisautózni is lehet, persze kézműveskedni is, és rengeteget ugrálni. A színpadon pedig rengeteg jó program, neves előadókkal.

Ami jó, hogy elég nagy területen található, így eloszlik a tömeg. A parkolás kiválóan szervezett, de amit hiányoltam, az az eligazító táblák, hogy melyik játék vagy program hol található. Sőt, a baba-mama pihenő is eléggé el van dugva, sokan nem is tudtak a dologról.

Amire viszont figyelni kell. az a fizetős programok, mert ezekkel megint elszállhatunk anyagilag. Nehéz megúszni a körhintákat és kisvasutat, itt egy menet 400 Ft/ fő. Az arcfestés is nagyon profi, de ez is 600-ért. Sok árus is kijött, általában jó portékákkal, de éppen ezért nem olcsók. A kaja nem túl változatos, de éppen megfelelő, viszont jórészt a megszokott fesztiválos árakon, ezt csak a saját szendvicsekkel kerülhetjük el.

Ami nagyon szimpatikus, hogy játékgyűjtést is kezdeményezett a T-Com, szerintem a jótékonyságot sem lehet eléggé korán kezdeni.

Összességében jónak találom és 4 piros pontot adok.

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr102064185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása