HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Nyári programok II.

2010.05.13. 09:52 Holleanyu

Aki még nem tudja, vagy csak nem mer belevágni, mert a gazdasági válság súlytja, azoknak ajánlom az egyik legszuperebb helyet Magyarországon.

Kiskunmajsa szerintem egy gyöngyszem Bács-Kiskunban. Távolinak tűnik, de az autópálya megépültével másfél óra alatt lent lehetünk. Nincs több csillagos szálloda, de valahogy nem is hiányzik. Az üdőlőfaluban egész házat lehet bérelni olcsón, vagy a kempingben kényelmes motelszobát vehetünk ki, de természetesen sátorozni is lehet vagy lakókocsival leparkolni, bár ezt inkább a német túristák teszik. A hely önellátós, de több, remek konyhával rendelkező étterem van, elviselhető árakkal. A kemping mellett pedig a termálfürdő, mely nyáron igen izgalmas. Az 1700 Ft/ felnőtt napi jegy áráért egész nap használhatjuk a két termál medencét, a két látványfürdős medencét, a hullámmedencét, a két csúzdás medencét, a mesterséges tavat, a gyermekmedencét, van játszóház, két játszótér és számos büfé, fagyizó, kávézó, étterem. Az árak pedig barátiak, (Balatont kenterbe veri). Itt még kapható 130 Ft-ért gombócfagyi, 200 Ft-ért palacsinta, gofri, 1000 Ft-ért jól megrakott girosz, és a korsó sör sem megy 250-300 fölé.

Évek óta járunk ide a családdal, a gyerekek nagyon élvezik, mert egész napra van élmény. Ja, a gyerek jegy 4 éves kor felett 1400 Ft. Üdülési csekket elfogadnak, sőt ezt még a benti kajáldákban is elfogadják. No, de ne legyen minden tökéletes, egy baba-mama szobát azért hiányolok. :)

Akinek pedig ez nem elég, azoknak közel van Kecskemét, Szeged, Bugac és Ópusztaszer is.

Szerintem az egy heti nyaralást 4 főre ki lehet hozni 100000 Ft-ból. Ez azért 5 pirospontos.

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr451999273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása