HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Sugár

2010.09.09. 14:45 Holleanyu

Az őspláza. Bár a 80-as évekre már alig emlékeztet, mégis ha itt járok elfog a "retro érzés". Volt idő, mikor egészen feledésbe merült, de pár éve új szín vitt az Őrs vezér tér XXI. századi világába. :) Itt a sok kis üzletben kifejezetlen ismeretlen márkákat árulnak, sőt, itt még a Skála is üzemel, bár jelenleg átalakítják. Remélem nem tart sokáig, mert itt egészen jó, és olcsó gyerekpizsiket kaptam eddig, és most is szükségem volna rá.

A legújabb szolgáltatás pedig egy egyedülálló játszóház. Még teljesen új, ezért pl. a kis focipálya most épül. Tele van játékházakkal, 5 év alattiaknak elkerített csúzdákkal és játékokkal. Van természetesen labirintus, és egyéb társasjátékok, kismotorok, és folyton, több tévében is meséket lehet nézni. Ezek elfüggönyözhető kis helységekben vannak, ezért nem zavarják egymást.

Itt amúgy szülinapozni is lehet. Nem is olyan drága. 2500-3000 Ft/fő, amiért a játékon kívül enni-inni,tortázni lehet, és már 5 főre is megrendezik!

A mosdók szépek, és a gyerekek mindent könnyen elérnek, még a villanykapcsolót is.

Amire ügyeljünk, hogy 1 gyerek mellé csak 1 felnőtt mehet be ingyen! A fizetés percalapon működik, van hétköznapi és hétvégi ár, és náluk a kedd az akciós, ekkor 10 Ft/perc a beugró. A játszóházat elsősorban 8-10 év alattiaknak ajánlom, és kap 4 pirospontot.

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr862282870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása