HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Buda

2010.05.30. 20:29 Holleanyu

Nem tudom irigyeljem-e őket vagy sajnáljam. Tény, hogy egy pesti ritkán jár Budán, és  ez valószínűleg fordítva is így van, éppen ezért feltűnő a különbség. A sok elegáns ember között a kissé lazább öltözetű biztos a Duna másik oldaláról jött. Viszont! Odaát minden drágább, vagyis egy pestinek nem is érdemes ott vásárolni vagy bármit csinálni. Erre kifejezetten jó példa a Mammut I-II. pláza. Tényleg meglepődtem az árakon, bár az is igaz, hogy azok a márkák, melyek a Pesti oldalon már feladták, azok itt még "hódítanak". Ez kifejezetten igaz a gyerek cuccokra. A 3. emeleten egy csomagban kapja meg a szülő, amit szeretne. A gyerekruhák, és játékok, és könyvek, és számítógépes játékok mind egymás mellett sorakoznak, köztük pedig egy Kölyökpark játszóház. A játszóház tejesen rendben van, de ez is drágább. Itt egy fél óra 800 Ft/ fő. Amúgy itt egy nagyon határozott nénivel találkoztunk, akinek még hangosbemondója is volt, hogy irányítsa a gyerekeket. :) A pláza egyébként nem alkalmas a gyerekes bevásárlásra. Ugyan babakocsival el lehet navigálni, de a pelenkázót, vagy baba-mama szobát nem találtam meg, de biztos én nem tudtam csak jól tájékozódni... Ami viszont kínos, azaz étkezés. Csupa kiváló étterem, finom ételekkel, de persze éttermi árakkal. Ezekbe gyerekkel nem igazán érdemes betérni, szerintem egy hétvégi játszós program közben nem is erre van szüksége egy csládnak. Nem is csodálkoztam, hogy az egyetlen McDonald's-ban tömeg volt. Szinte kizárólag kisgyerekesek.

Azért van ami miatt néha érdemes átruccanni. ilyen a Millennáris park. Szép idő esetén remek szórakozás az egyedülálló játszótere, és a gyerekorogramok is színvonalasak. Kicsit persze nehezíti a dolgot a parkolás lekűzdhetetlen akadálya, de azért a környező utcákban elvétve akad hely. A Mammut parkolóját is ki lehet próbálni, bár 250 Ft egy óra, ami szintén több, mint Pesten.

Összegezve, a Mammut 0 pontot kap, de a Millennáris 3 pirosat.

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr662043145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása