HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Nagyon magyar...

2010.05.10. 19:43 Holleanyu

A hétvégén egy magyar gyermekruhákat árusító (Mikka) üzletben, egy magyar meséből készült magyar rajzfilm premier előtti vetítésén voltunk. A Totál magyar "fíling" átjárt minket, a komoly  hírveréssel beharangozott Bogyó és Babóca mesék végül is elnyerték a gyerekeim tetszését. Csemetéimnek azonnal kellett egy-egy póló az üzletből, mert most már nálunk is így megy. Szóval a magyar, gyerkekre szakosodott iparág is felveszi a harcot a Thomas-okkal, Verdákkal, Barbie-val és hasonlókkal. Most már a mi mesénk és rajzfilmünk is hordható a játszótéren. Ami szintén egyezik a külföldi márkákkal, az az ár. Sajnos ezek a rucik sem kaphatók 2000 Ft. alatt. No,de örüljünk annak, hogy már ilyen is van... :)

Holleanyu

u.i. Mostanában egyre több állítható derekú szoknyát és nadrágot találok az üzletekben. Úgy tűnik az imám meghallgattatott! Hurrá!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr91990748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása