HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Székesfehérvár és a nagy ötlet

2010.08.01. 19:16 Holleanyu

A gyorsétkezés legutóbb Székesfehérváron ért. A belváros szívében természetesen beleakadhatunk egy McDonald's-ba. No, de nem akármilyenbe! Kérem, itt feltalálták a spanyol viaszt... Talán a tervező volt tényleg eszes, vagy egyszerűen csak a hatalmas teret akarták kihasználni okosan, de az itteniek rájöttek, hogy a játszóházat be lehet tenni épületen belül is. Mi, hogy nem világos? Nos, a legtöbb Meki mellett van egy kis csúszda, vagy ilyesmi. De mindig kívül, tehát vagy a rossz idő miatt nem használható, vagy ha kiengedjük a kölköt, akkor izgulhatunk, hogy ne legyen baja, amíg mi eszünk. (Jobb esetben kint lehet enni is.)

Szóval itt Székesfehérváron sikerült olyan tágas és szép Mekit építeni, ahol nemcsak étterem, de normális kávézó is van, van hely enni-inni, na és persze a játszóházrész is belül van, így bármikor, minden időjárási viszontagság mellett használható.

Ja, és a kávé tényleg úgy néz ki, ahogy a képen. Te jó ég! Lehet, hogy nem is McDonald's-ban jártam?!  :) Csak vicceltem. :) Ez tényleg jól ki van találva, lehetne terjeszeteni...

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr772191711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása