HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Repül a, repül a...

2010.07.08. 08:33 Holleanyu

Egy remek tippem van rövid nyári kiruccanásra. Ha van egy szabad délelőttünk vagy délutánunk, és nem akarjuk csupán tespedéssel eltölteni, akkor irány a Repülőtéri Emlékpark, mely a Ferihegy II-es repülőtér előtt található. Könnyen rálelünk az útról, mert a sok régi gép messziről integet felénk.

Egy kis retro érzés a szülőknek és rácsodálkozás a gyerkőcöknek, mindezt szerintem baráti árért, mert egy 4 tagú család 2300.- Ft-ért bemehet, ha pedig van még csemeténk, akkor neki csak 300 pénzt kell mindössze fizetni. Miután ez egy szabadtéri program, mindenképpen esőmentes napot kíván. 3 régebbi típusú gépbe be is lehet menni, a TU-154-es attól is izgalmas, hogy anya és apa gyerekkorában még ezekkel utazott...

Amire ne számítsunk, az a hagyományos mosdó, mivel csak mobil WC van, így külön pelenkázót sem találunk, ezen még talán lehetne javítani.

Viszont havonta kétszer lehetőség van a működő repülőteret is megnézni vezetéses túrán, egyszer erre is érdemes jelentkezni.

Összességében 4 piros pontos hely, a gyerekek biztos élvezni fogják.

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr392137769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása