HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Nem lehet elég korán kezdeni...

2010.02.08. 16:35 Holleanyu

Operába vittem a gyereket! Tartottam egy kicsit tőle, de remekül sikerült. A Pomádé király új ruhája című darabot néztük meg, kiváló szereposztásban és zenészekkel, a gyerekeknek érthető és feldolgozható hosszúságú mű, nagyon tetszett a lányomnak és a többi kis nézőnek. Tuti, hogy máskor is megyünk.

Viszont amire ügyelni kell. A jegy ára nem kevés, 3500 Ft., bár tényleg megéri. De! A pénztárban nem szólnak, pedig tudják, hogy a 6 év alatti gyerkeknek nem kell külön jegyet venni, hanem csak egy 300 Ft-os  pótjegyet, amivel a szülő ölében ülve nézhetik végig az előadást. A büfé pedig szokás szerint elég drága, ezért egy szelet csokit vagy müzli szeletet érdemes a táskánkban becsempészni.

Szerintem 5 pirospontos az opera előadása.

Ja! Lehet, hogy kicsit későn értesültem, de talán nem mindenki tudja, hogy ha metróval utazunk, akkor az átszálláskor nem kell új jegyet lyukasztani, mert egy vonaljegy egy órán keresztül érvényes.

 

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr441739615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása