HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Február, farsang

2010.02.01. 15:00 Holleanyu

Ha február, akkor farsang az oviban! Ez egy másik para a számomra. Már november-decemberben azon kezdek gondolkodni, hogy mi is legyen a gyerek. Persze ilyenkor megkérdezem őt is, mi szeretne lenni, de a válaszok vagy nem elég meggyőzőek, vagy kivitelezhetetlenek. Szerencsére az idei hercegnős ruhát még a nyáron megvettem leértékelve. Még így is 6000.- Ft volt, de az eredeti áráért tuti, hogy nem veszem meg se nyáron se télen. Ebbe a ruciba is csak azért gondoltam befektetni, mert a lányom szeret hercegnőnek beöltözni, és így talán nem csak egyszer veszi fel egy évben.

Mert a jelmezeknek ez az egyik legnagyobb fogyatékossága, hogy egyszer kell, aztán soha. Azon sorstársaim, akik, mint én, nem tudnak varrni, és kézügyesség terén halmozottan hátrányosak, kénytelenek körülnézni a piacon. A szupermarketeket elárasztották a szerintem elég silány minőségű jelmezek, átlag 4000.- Ft-os áron, ami azért meggondolandó. Még a kínai piacon is legfeljebb egy ezrest spórolhatunk. Méretválaszték az se itt, se az áruházakban, tehát ha mindenáron venni akarunk, akkor lehet, hogy lejárjuk a lábunkat, mígy találunk egy megfelelőt.

Én jobbnak tartom a kölcsönzést, bár igaz, az is elég macerás. Egyszer kiválasztjuk, lefoglalózzuk, majd értemegyünk, és még az esemény után azonnal rohanunk vissza az öltözékkel, mert különben még egy napi díjat ránksóznak. Ennek ellenére szerintem olcsóbban kijövünk, és a ruha nem a mi szekrényünkben marad porfogónak.

Amúgy minden elismerésem a kreatív szülőknek, megdobhatnának néhány ötlettel.

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr941720074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása