HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Hol lakik a Mikulás?

2009.12.19. 20:05 Holleanyu

Szakad a hó, és minden fehér körülöttünk. Aki nem fáradt ki a hólapátolásban és a szánkózásban, annak jó szívvel ajánlhatom a Kossuth téri Mikulás ház megtekintését. Kiváló, "kedves" krampuszok és egy aranyos Mikulás bácsi várja a gyerekeket és a gyermeklelkű felnőtteket. A kisvonatozás is valódi élmény, szép a hatalmas karácsonyfa, és éreztem, hogy mindenki azt szeretné, ha mi jól éreznénk magunkat. Szerintem ez egy nagyon jó, 1 órás program, nem kell több, viszont az tartalmas és élvezetes. Éppen ezért azt gondolom, az a néhény mobil WC megteszi, bár a kicsi gyereknek nem lehet könnyű. A kaja jó, a megszokott sültek és sütik, a kültöskalács kicsi, de finom és 500 Ft. Ellentétben a Vörösmarty téri karácsonyi vásárral, ahol 1200. Ha ide is ellátogatunk, következő programként, akkor hatalmas tömegre, izléses portékákra, finom falatokra, és nagyon magas árakra számíthatunk. Ezt azért jó tudni, mert nálunk sírásba torkollott, hogy a többezer forintos rongybabát nem kapta meg a lányom, amivel tudom, hogy soha sem akart játszani. De ez akkor is nehéz egy szülőnek.

Tehát szívjuk magunkba a karácsony illatát... Ezek a programok megérik az 5 pirospontot.

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr241609686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása