HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Pánik hangulat

2010.01.27. 14:05 Holleanyu

Nem tudom miért, de valahogy bepánikoltam az iskola választás miatt, pedig még van egy évem, de úgy érzem ez kevés. A gyereknek egy életre meghatározó lehet a választásom, és ezért úgy vélem nem lehet elég korán kezdeni. Az ovival valahogy nem volt ennyire problémás, pedig ott is megnéztem néhányat. Azt hiszem már most elmegyek a nyílt napokra és érdeklődök, gondolkodom, véleményt alkotok.

Sok szülővel beszélgettem mostanában, és rettentő eltérőek a vélemények. Tanítsanak nyelvet, de vigyék úszni is, legyen családias, de mégis sok szabadidős lehetőséget is adjon, legyen közel, lehesen zenét tanulni, lehessen színjátszókörbe járni, vagy táncolni, szótagolva tanuljon olvasni, és a tanárnak legyen ideje minden gyerekre, stb. Sokak szerint nem iskolát, hanem tanítót választunk, de szerintem azért az egész intézmény légköre, az igazgató elképzelései legalább annyira kihatnak a gyerek eredményeire és arra, hogy jól érzi-e magát a suliban, hogy szerintem erre is oda kell figyelni.

Pszichológusok szerint nincs jó vagy rossz döntés, csak döntés van, amihez aztán alkalmazkodunk. Ja, csak az nem alkalmazkodás, ha úgy érzem nem ez a megfelelő intézmény a gyerekenek, és át kell irassam egy másikba. Szóval nem egyszerű.

Megnézek néhány sulit a környéken.

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr581706453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása