HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Ami az ünnepek alatt történt

2010.01.04. 18:19 Holleanyu

Nem hagyhatom ki a Disney on Ice értékelését. Aki látta, szerintem remekül szórakozott, kiváló volt a szervezés is. Talán nem minden mese volt egyértelmű a gyerekeknek, de a történeteket az is megismerhette, aki még nem hallott róluk. Profi munka, a külhoni jégtáncosok, kiválóan gesztikuláltak és tátogtak a magyar dalokra. Ami némimileg levon az értékéből, hogy a drága jegy mellett, a boltjukban (azaz brand shop) a lehető legdrágább plüssfigurákat és giccses játékokat lehetett kapni a szülők nagy örömére. (Én sem úsztam meg...) Ezért az értékelés 4 pont.

Más. Jártam Kecskeméten és teszteltem a Malom plázát. A parkolót nem könnyű megközelíteni, de az áruházon belül már kitűnően lehet babakocsival közlekedni. A 3. emeleten vannak az éttermek, gyerekszék is akad, az árak átlagosak, de van van 100 Ft-os kávé, és még jó is. Egy emelettel feljebb találjuk a játszóházat, itt elvannak a gyerkőcök, amíg mi vásárolunk. Az ára azért hasonló, mint a budapesti, 550 Ft/félóra és az első félórát előre ki kell fizetni.

Nagyon szimpatikus, hogy a liftben egy női hang minden emeleten elmondja, hogy hol vagyunk, és ott milyen üzletek vannak, ezt a fővárosban is feltalálhatná valaki. No, és a kedvenc témám! Remek pelenkázó helyiséget találunk, WC-vel. A közös mosdó is rendben van, tehát úgy vélem megérdemlik az 5 pontot. Csak így tovább...

Ja, és még egy dolog. Az IKEÁ-ban is kipróbáltam a játszóházat, valahogy eddig nem volt rá szükség. Hát... Először is, nagyon betartják, hogy 3 év alattit nem lehet betenni. Ezért a fiam végig bőgte a vásárlást, mert a tesója bemehetett, és nem ehhez van hozzászokva (lásd. Kika). Nagyon jó, hogy számot adnak, mert nehogy más gyerekét vigyem el. De a játszóház szerintem elég "lapos", vagyis nem sok élvezetet találnak a gyerekek, a nénik pedig annyira komorak és látszik rajtuk, hogy elegük van, hogy nem is szívesen adom be máskor a kölköket. Az IKEÁ-nak 2 fekete pont.

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr681645814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása