HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Sopron Pláza

2010.07.20. 09:34 Holleanyu

A város ezen része sem szokványos. A pláza nem túl nagy, de nem is kicsi, viszont nincs embertömeg, és a kínálat sem hagyományos. Sopron fő vonzereje még mindig a fodrászat és kozmetika, persze elsősorban az osztrák vendégeknek. A pláza legnagyobb üzlete nem ruhákat vagy márkás termékeket árul, hanem egyszerre legalább 20 szépségiparost. A forgalom pedig tényleg óriási, ahhoz képest, hogy Pesten már egyre több vállakozás zárt be.

Aztán nemcsak magunkra gondolhatunk, hanem a kutyánk is megszépülhet itt. Üvegablakon keresztül láthatja mindenki, ahogy kiskedvencünk megszabadul szőrös bundájától, miközben mi az üzlet előtt kávézunk. Ha pedig elfáradunk a nézésben, egymás mellett két thai masszázs szalon is várja kedves vendégeit.

Mozi is van itt, az árak hasonlók a pestihez. Bár érdemes az első előadásra elmenni minden nap, mert akkor "csak" egy ezres fejenként a szokásos 1400 helyett. A gyerkőcöt Mosolyország várja. Ez egy teljesen új játszóház, még minden játékon látszott, hogy alig használták. Nem túl nagy, de jól felszerelt. Az ára óránként 1200 pénz, ez is megfelel a pestinek, de ettől függetlenül érdemes betérni.

Ami nem megfelelő, az az étel kínálat. Egy görög és egy kínai ételes várja a betérőket, így gyerekeknek elég nehéz a választás. Érdekes, hogy ide egyetlen gyorsétterem lánc sem akarta magát befészkelni. A mosdó megfelelő, bár pelenkázásra nem találtam alkalmas helyet, lehet, hogy a tájékoztatással volt gond. De ami még furcsább, hogy a mozgólépcső csak az épület két végén található, viszont csak egy-egy irányba. Tehát ha felmegyünk az emeletre, akkor ahhoz, hogy lemenjünk, végig kell vonulni az egész emeleten, és fordítva. Hát, ezen még lenne mit javítani.

Összegezve 2 pirospontot azért kap ez az intézmény is.

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr782162921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása