HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Nyaralós programok

2010.04.22. 13:49 Holleanyu

A nyárra még nem ajánlottam semmit, pedig épp itt az ideje. Szerintem gyerekkel kihagyhatatlan program a Mesepark (Märchenpark), a Fertő-tó ausztriai oldalán. Soprontól mindössze 20 km-re található, és őszintén mondom, hatalmas élmény kicsinek és nagynak egyaránt. Egész napra tervezzünk, ha megyünk, mert annyi a látni- és kipróbálni való. Már 1-2 éves gyerkőc is talál magának szórakozást. Külön helyen van a kisebbek és külön a nagyobbak vidámparkja, etethetünk állatokat is, és mozgó, éneklő mesefigulákkal is találkozhatunk. Elkülönült vízi birodalom és római kori játékok is szórakoztatják a nagyérdeműt, és persze számtalan étkezési lehetőség is várja a látogatókat, elsősorban a gyerekekre méretezve. Bizton állíthatom, akik egyszer elmennek ide, visszatérnek következő évben is.

Ami húzós, az az ára, ezért sem gondolom, hogy egy éveben többször is megfordulhatnánk itt. Szóval nem a mi pénztárcánkhoz igazították a belépőt, mert 2 éves kortól fizetni kell, gyerekenek 12 Eurót, felnőttnek 16-ot. Ha még az étkezést is beleszámoljuk, könnyen elmehet 80-100 Euró is erre a napra. Viszont ha a nyaralással kötjük össze, akkor mindenképpen megéri.

A park csak márciustól októberig látogatható, a felszereltsége és a kínálata alapján 6 pirospont. Erre érdemes gyűjteni még a GYES-ből is. :))

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr761942492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása