HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Anyu, neked hány szemed van?

2010.03.18. 13:41 Holleanyu

Mi se úsztuk meg. Hosszú volt a tél, és túl sokszor fájt a lányom füle. Szóval, kivették az orrmanduláját, és felszúrták a fülét. Ez egy egynapos műtét, de egy éjszakát bent kell maradni a kórházban. Már korábban a rendelőből ismertünk egy doktorbácsit, ezért nem gyerekkórházban végezték a műtétet. Ez annyiban izgalmas, hogy a szülő, aki bentmaradhat, ugyanabban az ágyban kell aludjon éjszaka a gyerekkel. A szülőnek amúgy ellátás nem jár.

Azért gondoltam, hogy írok erről is, mert elég sok mende-monda kering a mandulakivétellel kapcsolatban. Szerintem sem kell elkapkodni, de, ha halláskárosodás vagy légzési problémák is felbukkannak, akkor szerintem bele kell vágni. A gyerkőcök nagyon hamar regenerálódnak, nem is emlékeznek az egészre.

Az altatás első fázisát, a lenyugtatást egyébként sokféle módon végzik az egyes intézményekben. Az én lányomat szó szerint bedrogozták. Halucinált és kettőslátása lett, viszont mindenen nevetett, és irtó jól érezte magát. Mindenben együttműködött az orvosokkal és ez volt a legfontosabb. Majd kisebb megszakításokkal fél napi alvás következett, de utána mintha kicserélték volna. Másnap azt hitték, hogy még nem volt műtét, annyira jól lett. Aznap először vacsorát ehetett csak, de a gyerekek tejbegrízt kaptak kakaóval.

Úgy vélem jól tettük, hogy megtettük, és most már minden rendben lesz.

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr141849607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása