HTML

Holleanyu

Mindenféle hasznos dolgot kínálnak, de hogy mennyiért és valójában mire lenne szükségünk? Erről írok.

Friss topikok

  • Lilarigó: A Kikában is változtak a dolgok. A játszóházat óránként 300-ért lehet igénybevenni 2,5 éves kortól... (2009.12.06. 10:31) Ha nyugodtan akarsz vásárolni, lakj Szegeden!
  • BSzilvi: Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam, hogy a Fóti Cora mosdójában van direkt kismamás WC fülke. A po... (2009.12.03. 15:50) Anyu, pisilni kell!
  • Janka (Johanna) és kicsiZé (Zétény) apukája: Üdvözlet a blogon is:) Hehe, soha nem gondoltam arra, hogy hordozókendőben milyen lehet pisilni:)) (2009.12.02. 21:33) Élményeim

Linkblog

Újabb pláza mustra

2010.03.02. 16:11 Holleanyu

Jósorsom nemrég a Camponába vezérelt. Ennek a plázának a fő vonzereje a Tropicarium, ami valjuk be jó "kitalálmány", mert csak az üzeltek miatt szerintem nem mennének oda az egész városból (országból) az emberek. Amúgy a Campona elhelyezése is remekül sikerült, mert a város szélén volt elég hely, így nem kell az emeleteken és zeg-zugos foylosókon bénáznunk, hanem könnyedén végig suhanhatunk a kirakatokat nézegetve, akár babakocsival is. Sima pelenkázóval rendelkezik az áruház, külön szoptatós kuckót nem láttam, de örüljünk ennek is.

No, de vissza a lényeghez. A Tropicarium izgalmas program lehet, akár már néhány éves gyereknek is. A halacskák látványa az egész kicsiket is érdekli, bár a kigyóktól sokan viszolyognak. Bent a termekben 28 fok van, tehát ha télen megyünk, mindenképpen kint kell hagyni a kabátokat a megőrzőben, ami 100 Ft/darab áron működik. A belépőjegy sem olcsó, a felnőtt 2400 pénz, gyereknek a fele, de lehet mindenféle családi árakat is kérni, bár még így is, ha mindenki bemegy és mindenki elmúlt 4 éves, akkor is 6-7000-nél olcsóbban nem nagyon ússzuk meg. 4 éves korig ingyenes. (Még jó!) Ahogy szoktam mondani, gyűjtsünk a GYES-ből, szerintem úgy 3 év. :)

Közvetlen a Tropicarium mellett található a Pán Péter játszóház. Ezen a néven máshol nem még nem láttam, így egyedi felszereléssel és elképzeléssel rendelkezik. Az árak a szokásosak, viszont nem kell előre kifizetni az első fél órát, és lehet akár 10 percet is fizetni, na, de melyik gyerek bír ki csak 10 percet! Ez a játszóház őszintén szólva kicsi. Hétvégén pedig sok a gyerek, mert még szülinapokat is tartanak. A legnagyobb problémája, hogy nem túl jó a világítás, be vannak zsúfolva a játékok és a "felmászós labirintus", ami nekem azért nem tetszett igazán, mert a zsúfoltság miatt, van olyan hely, ami nem átlátható, és sokszor elveszett a szemem elől a gyerek. 6-10 éveseknél ez már nem akkora gond, de a kisebbeknél még igen.

Összegezve az áruház megérdemel 3 pirospontot.

Holleanyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holleanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr661803161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása